Kom ind og oplev vores høje serviceniveau

Dækservice
Vi har moderne udstyr til alle former for dækservice både til dækmontering, afbalancering, afretning og sporing.

Opbevaring af dæk
Vi opbevarer gratis dine dæk/hjul fra sæson til sæson. Dermed kan du spare plads, transportbesvær og tid ved skift imellem sommer- og vinterdæk. I forbindelse med opbevaringen kan vi tilbyde vaske og afbalancering af dine hjul til fordelagtige priser.

Fælge
Uanset om det er stål- eller alufælge du søger, har vi et stort udvalg. De nye alufælge er kommet i udstillingen, og det er naturligvis til de helt rigtige priser.

Olieskift
Vi udfører olieskift på alle slags person- og varevogne. Med 30 års erfaring i oliebranchen er du i hænderne på fagfolk, som kan vejlede dig i de bedste olier fra Statoil.

Udstødning
Vi monterer standardudstødning fra Bosal til person- og varevogne samt sportsudstødninger fra Remus. Så kig forbi – så kan vi give et godt tilbud til din bil.

Sænkning
Hvis du søger forbedrede køreegenskaber og dynamisk udseende på din bil kan vi montere sænkningssæt. Sænkning fra 25-80 mm eventuelt med sportsstøddæmpere fra H & R, Cobra eller Apex.

Klargøring til syn
Skal din bil til syn, så kom og få lavet et eftersyn. Vi adskiller og smører bremser samt udskifter eventuelt nedslidte dele. Derudover skifter vi støddæmpere, fjedre, udstødning, styrtøjsdele og meget andet til konkurrencedygtige priser.

Ultimate Web